Du är här

"när det gäller automatiserad hängning är HangOn den BäSTa PARTNERn"

Bruynzeel utvecklar förvaringslösningar för kontor och arkiv. Viktiga kunder är statliga institutioner, bibliotek, museum, universitet, finansiella organisationer och sjukhus. “Vi erbjuder flexibla och platsbesparande förvaringslösningar, och vi gör det med framgång. När det gäller hängning föredrar vi HangOn.”

Theo Rutten, produktutveckling och teknisk support hos Bruynzeel, Nederländerna


”När vi började med pulverlackering i slutet av 1992 kontaktade vi HangOns distributör i Nederländerna. De följande åren undersökte vi alternativa leverantörer men valde att hålla fast vid HangOn på grund av deras initierade rådgivning”, säger Theo Rutten, produktutveckling och teknisk support hos Bruynzeel. ”Oavsett om det gäller hängning av en ny produkt eller optimering av produktionen har de alltid en bra lösning”.

2009 följde Bruynzeel HangOns råd att installera en lackeringsline baserad på robotkrok och automatiserad hängning för hyllor. ”De gav oss bra råd och idag har linen rullat i tre år med en tillgänglighet av 99,2 procent”, säger Theo Rutten.

En annan anledning till att Bruynzeel valt att arbeta med HangOn är det breda lokala lagersortimentet. ”Vi har aldrig haft problem att hitta de krokar vi behövt. Skulle en viss krok inte finnas tillgänglig så letar HangOn genast fram en ersättningskrok. Produktionen stannar aldrig på grund av saknade krokar”.

”Dessutom är det så att när vi behöver specialkrokar, -pluggar eller -maskeringstejp utvecklar de nya smarta lösningar åt oss inom några dagar”, avslutar Theo Rutten.

”när det gäller automatiserad hängning är HangOn den BäSTa PARTNERn”

Theo Rutten, produktutveckling och teknisk support hos Bruynzeel, Nederländerna